Monday, September 28, 2009

20/09/09 - Raya 1st

salam...
Raya pertama macam biasalah, pas suma dah balik semayang raya, kitaorg akan terus g kubur..tapi taun ni, balik jap rumah sbb nak masak nasi ayam. Ayam I dah goreng [nyum2 sedapnya], tinggal nak bg my mum tengok byk mana nak masuk air dlm air, karang lain jadinya. Pastu baru we all pegi kubur.. Then pegi beraya rumah wajib ler, kind of sbb every year mesti pegi 2 rumah ni, my mum's friend lah. Then singgah lagi beberapa rumah sebelum balik rumah terus. Nasi yang masak tadi ada masalah sket sbb lembik. then my mum terpaksa masak lain,,

with my adik bongsu pas kat kubur..

my brothers yang gila gambar

my nasi ayam :)

guest tgh nikmati nasi ayam hehe
tonite bz ngan discussion sampai kena berebut tempat..
esok ada test akaun [lagik!!]
insyaallah esok i post gambar raya ke2 hehe
xoxo
miss ain already huhu

No comments: