Thursday, August 27, 2009

yay!!we did it!!!

hallo [hari yang riang!!]

we did it! cian celtic eh?arsenal layak, agregat 5-1 [menang besar lagik!]

orang2 yang dengki kat arsenal selalu pandang enteng kat arsenal..cakap jek fan chelsKi, the Devil, liverfool ~ suma dorang paling tak suka kat we all.. [ada aku kesah? ingat kitaorg suka korang??huahua]..tak caya? klik kat SINI. kalo i pegi mana2 pun susah nak jmp fan arsenal..tapi kat 100 dulu ramai [kan KZ? Sarat? Fahmi? dan ramai lagi]..beberapa season selepas unbeaten mmg prestasi arsenal teruk..tapi tak lah teruk sangat..still in the Big Four..MAN CITY? jgn mimpi lebey2..huh..

i pun, kadang2 hilang faith tapi, seriously tak reti nak support team lain..hati dah bagi kat arsenal hahah so, starting season ni amat2 memberangsangkan dan menyenangkan hati..i trust, we all tak akan bising2 yang we all hebat [fakta ler tu], we still the underdog..tak caya? Wenger pun cakap - 'We got no Euro recognition,'

so, we'll see team mana yang akan kuar dr Big-Four. My guess - Liverfool..ingat kata-kata saya ni ye!!

xoxo
once a gooners, always a gooners

No comments: