Thursday, August 6, 2009

suma orang dah 'gila' blog hehe

Salam..

Hai suma..i dah ok dr demam..don't worry i tak dapat h1n1 pun hehe UMT imun kuat lagik..semalam kuar wat research utk project marketing kat KT..aduhai, dah ler hujan lebat..i pakai baju kurung lak tu [sbb malas nak salin pas kelas huhu] nak wat kat arena sport vs al-ikhsan.susah sungguh nak dapat kerjasama, last sekali we all masuk observe jek ngan ambik gambar dari luar..

Assigment utk Multimodal Transportation masyaallah, tuhan je lah yang tahu betapa blurnya we all..suma 10 orang boleh tengok muka masing2 jek bila jumpa..tapi alhamdulillah semalam macam dah terbukak sket minda we all ni huhu sedey tau!! Dua malam berturut2 stay kat cafe sampai lebih kul 12am, giler.. and next for me is test Market, quiz Account, project Principal of Maritime, and lot's until 13/8/2009, jangan sape2 kaco i waktu ni sbb i'm going home yuhuu... tak sedar dah sampai cuti midterm dah hehe and yang paling best bday ke2 Ain Sofia jatuh 13hb so we all plan nak celebrate on 14th..

and one more, sbb sibuk lately, i jarang check blog and dlm tak sedar dah ramai kwn2 i jadi blogger haha bagus..welcome to the club!!best pe ada blog..kan?kan? so, to Abg Muda, Nisha especially very nice to have you all in my list! habih ler budak2 100 jadi blogger sampai TM block lak haha..

ok, gtg i have class kul 11 jap gi. doakan i sihat selalu yer..btw, i dah conpom dapat add TITAS ngan ETNIK..tadi dah masuk class ETNIK tapi ramai sangat orang..

3 comments:

fakarul said...

cari 'abangcantik'..

fakarul said...

Diamla shasha.. Gua ada blog sejak korang tak lahir lagi tau tak.

fakarul said...

Diamlah Shasha.. Gua ada blog sejak korang tak lahir lagi tau tak!