Sunday, August 30, 2009

nightmare!!!!



morning [not a good day!]

mesti ada yg nak tanya i, nape hari ni tak de post pasal game pg tadi?? takde gambar ker?? kalo yg fan the Devil tu mesti sengih2 sambil kata kat i, padan muka. [eh, suka hati aku la, ni blog aku!] i didn't watch the game but my dear friend, zam update me. cian dia, macam dpt nightmare lak tgk game tu. ntahlah betapa suxxnya..but if according to her, pretty bad. arshavin dear, u score when it comes to wrong situation..huhu nothing to celebrate! but both goal for the devil i heard macam nasib baik punya gol jer,,biasalah own goal [but diaby, why?why when we meet them???] and the penalty,,every keeper makes mistake [sedapkan hati huhu]. i tot menang dgn bergaya, kot ler si rooney tu tendang bola luar kotak penalty ker, si foster tu tendang terus masuk gol ker haha..but it's ok, mmg disaster kita kalah bila tgh cemerlang and double disaster when lost to your hate-st team you ever hate! so, zam don't majok lama2..arsenal will bounce back! definetly, have faith on me, cheewah hahaha

xoxo
once a gooners always a gooners

4 comments:

fakarul said...

Sabor je la Gunners.. Bulan pose ni team yang tak terrer memang selalu diuji Allah.

.shasha. said...

hey, u back!![utk sakitkan hati saya hahaha] tak pe abg muda, hero kalah dulu hehe

fakarul said...

Hero yang terrer get the doughnut while hero yang tak terrer get the hole (of the doughnut). -pepatah Arabica

.shasha. said...

**tak paham..pape lah abg muda,,arsenal mana layan donut, depa layan pizza terbang hahaha