Saturday, August 8, 2009

mess up...

wrote on august7th2008

i am messed up today. i tak pegi bbq course i, i stayed kat library with shafikah. i feel so burn, otak i heavy sgt, maybe fikir macam2, or maybe i rasa bersalah tak pegi bbq tu. sigh, i'm sick of all the activities on weekend. i need some rest, i need to bangun lambat :( . i don't know, maybe i missed penang. yeah, bila kat sana just fikir bila nak sampai time habis keja, bila balik rumah, dah tak fikir pape :) i banyak diam hari ni, which is really not me.and of course, macam selalu, kalau i senyap suma orang takut. why eh? muka i garang sangat ke bila i diam? maybe serious kot..sigh..ntahlah maybe nak period, 2 bulan dah on jek..sigh..maybe jugak ada one thing i keep thinking sigh..and i pray to Allah every minute i think about that..jauhkan i dari 'that'. sigh... Allah Maha Adil, Dia tahu mana yang baik untuk kita, I just want hati i tenang jek..

macam i selalu cakap kat kawan2..tipu i pun takpe asalkan you all boleh buat i sedap hati..sigh, maybe tak elok jugak kalo asyik macam tu kan? takpelah..i need to study now.. see you all later!

xoxo
[i still in love with maritime and terengganu, no worries about that!]


[gambar ambil ptg hari ni, lepas sebulan baru jumpa ngan junior skool menengah haha, murni]

5 comments:

fakarul said...

bila nak kenalkan 'adik' kat sebelah tu..hehehe

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ganu kito....

.shasha. said...

eh, abg muda - jgn nak miang ye..

.shasha. said...

abg zik - hehe ganu mmg besh!!

NiSa said...

sha... wut's going on... biasla la... life time keje n time blaja mmg sgt berbeza. lagi2 kalo dua2 berjalan serentak... mcm ssh gile nak cope... pape pon.. hope u'll face it with hati yang tenang and tabah.