Saturday, August 29, 2009

konvoi beskal gema kemerdekaan







ini gambar2 i masuk konvoi beskal tu..tak jauh, tapi sbb puasa, boleh tahan dak ler penatnya haha [pastu marathon tido wahaha]
i cuba masuk FB takleh lak..ngan twitter pun sama..baca people.com td. DJ AM found dead at 36 sigh..makin ramai yang mati muda..lately banyak lak i dgr kes2 mati menegejut nih..sigh..R.I.P DJ AM.

xoxo

4 comments:

NiSa said...

sha... kamu skrg sudah byk aktif la.. bagus2...

.shasha. said...

k.hani - hee entahlah, alang2 dah jadi student nih, bukan leh rasa macam ni dah pasni haha

fakarul said...

Apa da naik beskal.. naik motorla best, tak letih kayuh.. nak naik motor kenalah jadi urusetia atau camera man..

.shasha. said...

dah nama pun konvoi beskal,,bukan konvoi motor..cehh..