Tuesday, July 7, 2009

welcome to me, to terengganu

salam..


yes, rite now i really really at terengganu..look behind me or you should look at me first, gosh, horrible, no makeup, even bedak pun i tak letak, sindrom malas ler, and paling ketara benda yg i akan buat bila jadi student, tudung itam kawan baikku huhu [malas ler jugak sbb tak pyh iron hehe] so, wireless ada kat seluruh UMT, senang keja hehe my kolej [ibnu jabbir] dekat jek ngan pantai rhu [how amazing!] 15 min je kalo berjalan..i mmg suka laut and bila i stay kat penang laut nya lain ngn tganu nih..laut kat tganu nih 'ganas' sket hehe and lagi cantik ler..


hari last kat 100 mmg sedey esp bila peluk2 ngan kwn2 baik, sedey nak tinggal dorang and bila kat jeti mmg banjir betul lah,,berat hati tul nak tinggal dorang..huhu you all are the best group i ever met and i mmg tak akan lupakan korang suma, seriously..
[gambar nak upload tak boleh, coming soon lah!!]

p/s- thanx to kwn abg li kat bukit payong, marang yg bg we all tumpang and byk belikan makanan kat kitaorg..thanx byk2 sgt2, kitaorg byk susahkan dia..huhu

sebelah kiri tu ler org nya hehe thanx again! xoxo

5 comments:

hasz said...

ah....pasni kena berjalan ke terengganu plak la..hihih

.shasha. said...

hehe has..datang ler..ang pun msti tau jln kat sini kan??dulu kak shu kat sini kan??? btw, hang balik bulan 8 eh? aku ada cuti 1 week bulan 8, tak igt lak bape hb huhu leh ler jumpa huhu

anak_singa said...

cm best je...nk g terengganu..huhuh...

fakarul said...

Tak sangka nampak Masjid Kristal dalam gambar tuu.. Best la Terengganu, Shasha Saidin..

.shasha. said...

hey abg muda..sapa shasha saidin???huh..dengki ler tu..huahua