Friday, July 10, 2009

hensem tapi..



untungnya..dah lah hensem, kaya lak tu huhu tapi tu lah,,dalam banyak2 pompuan islam nape dia nak pilih si marion tu? ye lah lawa + seksi agaknya
**i know citer ni dah lama cuma i baru jek berkesempatan nak google pasal dorang [bosan tunggu download citer nur kasih]

xoxo
**esok kanu lesson hihi cam lawak lak,,kalo sempat i snap pic, i tepek esok eh??

4 comments:

fakarul said...

Yang dia peluk tu pun 'Mantuop' bro.. Ok la tue.

.shasha. said...

ye lah tu, sbb tu saya ckp untung dah ler hensem, kaya lak tu..kalo abg muda ada knl adik dia, jgn malu2 nak introduce huahua [aku tau ni, mesti dia nk kutuk aku!!]

kdee said...

sape mamat ni??hehehe..

Anonymous said...

Bagusla tue... membawa org masuk islam... patut kita semua sokong