Thursday, June 11, 2009

rak ku yang cantik..huahua

salam,

kalau i start mengemas [kalau rajin ler maksudnya hihi] mmg jgn tegur lah i..boleh marah di buatnya sbb paham3 lah kalau rumah sewa ni..semalam i kemas rak i..rak je lah..nak beli rak kayu macam rasa tak perlu jek..so i cilok dr rumah kat kedah..act, i guna since my days kat seri iskandar lagi..ok lah tu kan?? bukannya nak kahwin pun nak kena beli set bilik tido huuu

my favorite part is 'tingkat' plg atas..

those people that 'top' in my heart huhu miss them xoxo

**well, my bff datang 'ziarah' i esok, syarzalina. ntahlah macam mn dia nak naik feri dtg komtar nih..tak pe, senang jek..hehe can't wait to see her!! xoxo and trip to jerjak next sunday!! yay!

No comments: