Thursday, June 25, 2009

CRAZIER




rite now, i guess i am a big fan of Taylor Swift. everytime i heard her song, make me feel so so inspired and relief huhu latest song is crazier [the first song in my song list on your left <--- ] i mula suka lagu ni bila i tgk HMTM ngan lina sehari sebelum ke jerejak..waktu tu beberapa minggu after my tok nek passed away..HMTM for me inspired juga since my song 'The Climb' is lagu rasmi hehe lina pun layan and sampai tak sedar i dah teresak-esak sebelah dia..itu je lah salah satu cara i nak rasa lega when banyak masalah dalam pala otak..tengok wayang and cry cry a lot sampai i lega [kesian tul kat diri sendiri huhu] just like when i watched Wild Child, [waktu tu masalah ngan stupid witches still haunted me!!]

apa-apa pun i am so okay! much much better..thanks for everybody esp people in VADS yang wat i happy sepanjang i kat penang..love korang suma!!!

xoxo

No comments: