Monday, June 29, 2009

last 'girlie nite' in penang

rancangnya nak makan jek tapi terlajak ke relau wat aktiviti 'rasmi' untuk majlis housemate nak keluar..just aina, k.miza & me. suma layan je perasaan-mood sedih including me..rasanya i lagi terseksa 'jiwa,raga' nak tinggal dorang..the most close ppl in penang..





abah dah datang ambik barang petang semalam..bukan main syok ain naik tingkat 10..ngan shazana pun dah tak malu-malu hehe banyak rupanya barang i haha duduk tak sampai setaun pun huhu btw, barang2 kat ofis dah clear hari sabtu malam.barang dlm loker no 14 dah clear, nescafe ada lebih lagi bg kat nisha and meja no 29 ku yg disayangi huhu



i hope suma kawan2 kat penang takkan lupakan i..semua csr kat level 58..keja leklok, semoga korang suma happy dan dapat juga penuhi impian korang..pasni jenguk2 ler blog i, tolong doakan i selalu agar bertahan kat terengganu, insyaallah..
petang ni i balik kedah, banjir lak petang karang..waaaaa...
wish me luck guys..until we meet again!!i'm going to miss all of you so so much!gudbye penang!

xoxo
luv,
x0807191

1 comment:

hasz said...

nanti kalau aku gi penang,xder la nk jumpa hg..bru plan nk jumpa bulan 8 ni(igt tak aku ckp aku balik lg bulan 8)
anyway,wish u all the best..selamat menempuh hidup baru di terengganu nnti..