Wednesday, June 24, 2009

it's hard to leave but i have to

salam..

[blogspot ada masalah ke??]

hai suma!! i dah conform akan pegi sambung belajar..i minta tangguh sampai july1 sbb nak kena tunggu gaji masuk [rugi tu] hehe.. i know how much my mum & my dad nak i pegi sambung belajar..dorang tak push & paksa but slow talk ler..paham2 sendiri ler..sibling lain pun bagi 100% support..i?? mmg berat hati nak tinggal life skrg tapi mengikut semua org yg ckp ngan i time i bgtau 'berita' ni, "sampai bila sha nak keja ni?"..make me think, betullah sampai bila aku nak ada dip jek..muda lagi,,tapi paling susah nak bgtau housemate esp kak miza and aina..sampai kan si aina tu boleh menangis! tak tahan tul, then kak miza ngan i join [aina&i agak rapat since dia masuk center late feb and kak miza since i masuk rumah tu july 2008]..i nak buka mulut bgtau pun i tato macam mana infact i tak bgtahu sapa2 pun kwn2 i time 2,3 hari pertama i dapat offer tu. first time i bgtau i rasa sape yg baca blog ler..sampai lah hr isnin i atas feri i call athirah.

so july2 officially [insyaallah] i akan stay kat negeri terengganu darul iman [laut lagi] selama 3 tahun [insyaallah]..semoga i jadi lebih tabah dan bertambah iman hehe and yang i tak suka everytime i maklumkan kat i punya kwn2 office suma ckp nanti jumpa lah jodoh orang sana,, ceh, jgn ler ckp, benda tu langsung tak ada dlm kpl otak skrg ni tau!

kawan2, doakan i berjaya & bertahan utk 3 tahun akan datang..insyaallah no turning back for me..and lagu yang hanya utk i, very meaningful

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm gonna to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


xoxo

[blog akan update macam biasa!]

1 comment:

NiSa said...

the climb by miley cyrus ni bukan sesuai tuk sha ja. tuk k.hani jugak... wish u gud luck... kita sama2 jd pelajar ya. bezanya sha wat full time akak wat part time. wish for both of us gud luck. hope everythig will spark in the future...