Monday, June 8, 2009

Engage - Aisyah [selamat hari Abah xoxo]

Yesterday I off and i still kat Penang. nope, tak balik kedah. lagipun ada kenduri nak attend and majlis bertunang aisyah, my colleague. aisyah anak mami and ni first time nak gi majlis dorang.. lagipun si fiza ahmad tu beria benar nak pegi..last2 dia yg kerap menguap..btw, congratulation aisyah!!
sigh...i heran how can we love two people in same time? i against sket bab2 ni..kalau kawan2 i involve in this kind of scandal, usually i just dengar je, satu patah advise tak akan keluar dari mulut i sbb i tak suka. and dgn sendiri nya dorang tahu i tak suka benda macam tu. i trust in real love, and if i ever been in love i will trust my partner because trust is for me so important..tapi bila macam2 skandal dpn mata i, ada lagi ke org yg kita boleh trust? ada lagi ke real love? waktu sayang, semuanya betul, kentut pun kata wangi..kalau dah tak suka apa org tu buat pun tak betul, tanya sikit kata org tu control. last sekali break, dump that poor person and turn to someone else just like - you snap and come.. reminder to this spesis, what goes around, comes around..ingat ye!!!

and btw, i nak wish happy father's day kat Abah I huu,,rindunya

Selamat Hari Abah..Saya sayang abah. Abah is the best! Semoga Allah merahmati Abah selalu..semoga segala impian Abah tercapai dan semoga Abah panjang umur & di murahkan rezeki..

1 comment:

Anonymous said...

Someone deleted several links from filebase.to and shared ...

From now, we will use www.tinyurlalternative.com as our default [url=http://www.tinyurlalternative.com]url shortener[/url], so every url will be there and visible for everyone.

You can pick out from many great [url=http://kfc.ms]short url[/url] names like:

kfc.ms easysharelink.info jumpme.info megauploadlink.info megavideolink.info mygamelink.info myrapidsharelink.info mytorrentlink.info myurlshortener.com mywarezlink.info urlredirect.info urlshrinker.info weblinkshortener.com youtubelink.info and many others.

They have above 60 other ready domains and the [url=http://myurlshortener.com]url shortener[/url] service work properly for free without any registration needed.

So we assume it is good idea and suggest you to use [url=http://urlredirect.info]url redirect[/url] service too!

Thank you.