Saturday, June 20, 2009

50 - 50


Salam,

I kat Kedah sekarang. Jumaat pg i ikut my mum & sis pegi kenduri. [jumaat - kedah off]. Balik rumah, i tido balik sambil layan pe'el si kecik tu. Then Lina call, bgtahu rezut UPU dah kuar. Gosh, I dah lupa. Then I minta dia check kan [dah tak ada nafsu nak neves]. Dia bgtahu I dapat. Alhamdulillah tapi I tak feel so excited. Biasa jek, nak pegi ke tak pegi.. I dapat Pengurusan Maritim, UMT [again].. My dad cakap dah banyak kali offer sebelah timur, ada apa-apa ke? hehe mana ada huuu..Sigh,,i keluh kuat bila nak kena fikir utk decide whether nak pegi or not. i hate this..i know keja i skrg tak kukuh sgt tapi boleh tampung hidup i..and i love penang, i love my friends there..but my mum nampaknya macam nak i pegi..i know, dia mesti nak juga i ada degree..ntah lah, Terengganu jauh gak kan? hehe 3 tahun, kalau i jadi pegi, by 26 i kuar,
isk isk tua gak.. sigh, pening nye pala otak aku..help..

6 comments:

SiMpLe gIrL MiZa said...

wahaa.. dpt umt yekk.
klu xsilap miza yazid tgh study sane gak.. n same course gak.. pengurusan maritim kan.. uhu...

cube la.. belum cube belum tau.. :P

aniwaz.. congrats!

~ mizani ~

.shasha. said...

thanx miza..sha pegi..dah conform..insyaallah kalau takde pape, bulan july jdi org ganu 3 taun heh..ok thanx again!!

hasz said...

sha...
dah cnfirm la ni nk smbung...
tak pe,apa-apa keputusan yg sha bt kami sokong...
kalau dah ada perancangan dlm hidup nk buat apa nnti,teruskan saja utk mencapainya..hihi..ayat-ayat pulak..

anne said...

tahniah shasha! i wish you all the best.

NiSa said...

selamat menjadi pelajar semula. hehe... k.hani dh dpt keje kat kedah... bulan 7 ni start la..

.shasha. said...

hasz : [i really2 miss you]
insyaallah, july 1, aku bertolak ke tganu..waaa...doakan utk aku has..agar aku berjaya!!xoxo

anne : thanx a lot..doakan sha ye kak anne

NiSa : best nya k.hani dpt keja kat kedah..all the best k.hani xoxo