Monday, May 11, 2009

my jantung hati

my little cutie..
miss you so so much..
*****
p/s i fail again the medsi test sigh..ntahlah ape criteria dorang nak..kesian kat mak, harap sgt i dpt..kesian gak kat diri sendiri huhu tp i ttp bersyukur sbb i still have good job right now..so, i update my list song lagik!!!old fashion lak hehe salahkan iklan cute konsert search ngan celcom tu..[suka sgt iklan tu] terus tersangkut kat lagu fantasia bulan madu..lagu breakaway tu so so inspired [pas tgk princess diaries ritu] lagu leona, i will be buat kan i teringat kat someone yg i kinda of hate hehe and best i ever hate is the lagu yg i minat zaman secondary dulu hehe old fashion huh??
act, i tgh almari-hunt skrg huhu i ni betul2 "fashionista" agaknya hahaha kul 4am almari runtuh sbb byk sgt baju haha [att:= baju kurung je tau] pasal alamri-hunt tu, i nak cr almari kayu jek tp karang kalau pindah susah lak nak angkut..td g tgk kat sunshine, hampeh sungguh tak ada yg berminat [yang tak berminat pun tak ada..] bukannya apa, nak berjimat sket..kalau boleh 1/5 salary nak saving..banyak benda nak wat nih..
and to my mum..happy mother's day..i love u every second of my life, u r my idol, u r my everything..minta maaf atas suma yg kesalah 'cek'.. [my mum tu aku dah sada mcm man-hunt utk aku tau!!!ngeri aku!]
please doa kat i, semoga i tenang selalu..
peace xoxo

No comments: