Tuesday, April 21, 2009

some people seriously have no manners at all...

salam...

kalau i citer tak beretika..tapi biar lah i hint jek..org zaman sekarang ni adab budi bahasa dah kurang [i tak cakap semua] don't judge a book by it's cover and kalau you all semua bercakap dgn org yang you all tak kenal and give you all the best service you ever wish, don't you dare to call that person "the stupid lady"..this thing happened to my friend..OMG, people zaman sekarang masyaallah mmg tak ada manners..jangan igt yang alim tu ada manners, jgn igt yang berpendidikan tinggi yang pegang jawatan tinggi tu have manners..we meet and speak to lot's of people, macam2 karenah we all jumpa..ada yg i boleh tahan and wat pekak je but sekali je i penah nanges sbb tak tahan sgt..rude people..ok, enough..i just geram je..

hm..kesian arsenal kalah..keeper tu nervous agaknya but he played well bila jumpa villareal ritu..but sedih i tu di ubatkan dgn kekalaha man utd wahahahahaha seronoknya..everton je beb..hahaha..walaupun i mcm bengang wenger wak masuk arshavin & nasri lambat,,i lagi heran ngan fergie..and nice 'dance' ye fergie hehehehe logik ler marah ye kalah ngan everton..so tak leh ler nak menang 5 trophies ye [wahahaha, guling=guling]

and good luck guys this morning..i ni nak tgk tapi esok kena stay back smpi 630pm,,sbb center kl tutup sebulan..dorang on training..gila lah..

and i nak tepek gambar lil gurl..last week i balik [ada test medsi..sigh..itu satu citer lagi]..berbalik to lil girl..dia pandai ckp dah skrg even kdg2 i kena kerut dahi pikir dia ckp pe hehe and suka ckp terbalik haha..love you, baby..


tomey tak polka dot tu??i ler yg beli hehe stylo sket haha
xoxo

No comments: