Monday, March 16, 2009

::WEDDING – HASNI:: ::20A:: ::1-4???::

Semalam I off day... My colleague, Hasni kahwin…


dia nikah 14hb, tak dapat pegi sbb keja. Laili, Kak Ina, Kak Riza and I pegi sekali..ramai gak le pegi.. dia wat kat ballroom Setia Pearl Island..cantik and mmg ler amat grand.. dia wat sekali ngan abang dia..


mula2 i masuk keja dulu, i ngan hasni tak lah kenal sgt,,sekarang pun bukan lah rapat sangat but yeah, kitaorg kawan lah..dulu dia macam senyap sket,,tapi bila i selalu gak sama shift ngan dia, kuar makan sekali, mcm ok lah..tu lah mmg tak leh judge org before kenal dia hehe husband dia dulu ex-vads juga but dah keja kat intel..i pun tak masuk keja lagi time dia quit, but dia selalu dtg event office..

so, sekarang i nak tepek gambar we all pulak..isk isk..mmg dorang suka bergambar..haha

aku mmg benci kalau kena berdiri sblh laili..huhu
so, i spent my sunday after balik kenduri kat rumah..all alone..[in fact,i tido sorang for two night!] heee erm, dari minggu lepas i nak tgk marley & me and the reader tapi sbb i hbs keja kul 5, mmg malas sgt..maybe dis week sbb i habis keja kul 4.30..lagipun someone come to visit me all away from _ _ _ _ _ this week..hihi its a secret!!! [no worries, she not he] i can't wait!!

i baca paper semalam, sungguh terharu bila baca muka depan, [bukan yg pasal berita hangat pilihan raya tu!] pasal pelajar terbaik SPM kat kelantan tu, Nik Nur Madihah sanggup puasa sbb miskin, tak ada duit poket..kalau tak puasa dia hanya makan roti, sampailah roti tu jd favorite...alhamdulillah smlm i tgk buletin utama, MARA tawarkan scholar utk dia pegi london buat a-level and famili dorang pun akan dapat rumah baru..itu lah namanya rezeki..bagus lah bagi fokus kat budak sekolah agama, budak melayu..bukannya tak boleh..boleh je..

eh, one more..congratulation arsenal hehe owh my arshavin why u jelir lidah when u celebrate ur goal???whateva it is u still look cute hehe magnificant!!!nape lah dia tak ambik penalti tu, nape lah eboue??so we have to win for 6th round fa cup dis wed morning lawan hull city.. AND for the big news is MAN U huhu shame on you..i know MU still on top but we talkin' bout losing 1-4 to liverfool..1-4..owh and sebelum ni pun dorang kalah gak time lwn kat anfield and yes, dgn arsenal & chelsea pun dorang kalah..nasib lah kan???hahahahahahahahahah

ok, till then..
xoxo

No comments: