Saturday, March 14, 2009

march 27th

well, few weeks more but i think i nak celebrate macam super sweet 16, hehehe i dgr bonus nak masuk [tak tahu lah byk ke tak] lgpun i keja tak cukup setahun lagi..ikram tanya nak apa? heee macam budak2 kan? i igt nak suruh dia download citer korea 'Boys Over Flower' dah le.. bf org mana bleh mintak lebey2.. suma family member expected to be home that weekend..and on 28th my tok nak wat kenduri..so, pakcik, maklang mesti balik..it's great!!! anybody yang kenal tahu how much i suka balik rumah, homey homey person and of course bila suma ada lagi best!!!! i plan nak wat cake by myself [insyaallah] and maybe laptop i kat dapur 'tolong' i masak sekali haha

i wish everything went well macam i rancang...and maybe i find something for my birthday gift..i igt nak mp3 tapi kalau fikir balik better tukar hp terus [budget le masalahnya] tapi i not really desperate for new hp..i just nak cari mp3 kot sbb kalau travel, berguna gak mp3 ni..and kalau i jadi further study, lagi ler bguna...apa2 pun next month lah kalau nak purchase pun sbb dis month dah peruntukkan for majlis tu..i wish all my friends can be there too but i know they can't..its friday and mana ada org cuti..

wish me all da best!

xoxo

No comments: