Thursday, March 12, 2009

lega sket hari ni...

Assalamualaikum and hai y'all..
dah lama tak update blog..busy..hee takde pape pun nak update..cuma emi dah pun move out balik taiping hujung bulan lepas and we all dapat 2 housemate baru..life i??biasalah..macam tu gak tak ada pape change lagi..keja tu lagi..rumah tu lagi :) just i balik tiap tipa minggu sejak kena rush pegi seri iskandar bulan lepas..my mum just need someone at home..u know sape2 anak dia yang dudk jauh [jauh le sgt kan?? hehe] cuma minggu ni i tak balik sbb nak g wedding my friend kat island hotel, hasni, ahad ni..lgpun i keja shif smpi kul 930pm, mcm mn nak balik..
well,, arsenal won dis morning ngn roma..nasib baik..mmg luck betul2..i mmg tak plan nak tgk sbb nanti masuk opis ngantuk lak..dahlah memanjang busy dr pg samapi ptg..nak ngulat sket pun tak leh..tapi terjaga awal lak utk subuh 6am..igtkan dah hbh dah tp ropa2nya bkum hbs..i pun tgk lah..tp bila tgk dah masuk extra time alahai,arsenal dia buat lagi..sampailah kena wat penalty kick..[ref, mmg kena maki seranah ler even i tgk jap je utk 2nd half extra time, mcm ape ntah]..i kecut perut bukan apa..arsenal ni lately nasib kurang baik..well as we can see macam mana arsenal laayk pun luck sbb bukan almunia save tp that player yang tersasar..i just like, oh thank god..finally..and everyone of them doing so so well especially toure wahahaha bukan main bersemangan and "misteri" lagi dia nak ambik penalty kick haha i am so so emotional when we get through..i don't care cara macam mana pun even tak menang besar macam MU and liverfool tu hee sbb in this game i think we need luck juga..and mcm biasa lah kalau lwn kat roma and the kalah..i heard fans arsenal kena attack ngn fans dorang..sigh dah lah final nak wat kat situ..

we'll always support you all xoxo

apa-apapun i have a another reason to feel better and not homesick today [hihi]..i dpt evaluation utk week ni tadi.alhamdulilah 100%..tak tahulah QA baru i tu ikhlas ke tak..yelah pas my TL fight dlm collabration last week..mcm senang pulak dia judge i..tak pe lah..janji tak kacau duit i, i tak bising..

i heard my little girl dmm hari ni..cian kat dia..rindu sgt kat dia sbb last week tak jumpa dia..i miss you dear xoxo

**and i heard someone get engage last chinese new year..tak bgtau i pun..congratulation!!

ok, until then..
daa~~~ xoxo

1 comment:

Elylinn said...

mak aiii, minat btul adek sorang ni dengan Arsenal, sama macam abang dia jugak, huhu..