Sunday, February 1, 2009

Blackout & White-classic-n-cute-shoe


Assalamualaikum yáll and hai ;)

Semalam, my home kat penang blackout..ntahlah,,macam shot je [bukan masalah bill yek!!!]..i tgh basuh baju around kul 1.10am..in process nak beradu dah..emi dah tak tahu mimpi pegi mana dah, k.miza baru je rasanya pejam mata, dia pun terus kelam kabut, blackout lagi!! [the same thing happend last friday nite] ahh,, we all bertiga je, yg lain balik kg..emi ngan i keja pulak tu hari ni..we all pun buat report kat TNB..customer service dia macam baru lepas bangun tido je heee..so k.miza ngan i tunggu and di sebabkan takut tak dgr technician TNB datang, tunggu sampai k.miza tertido, i ppun tapi mmg tak boleh tido lah,,kejap2 terjaga..sampai kul 3.27am kat my mobile, i kejut k.miza, jom masuk bilik rasanya technician tu dtg esok kot..and waktu tu jugak technican call..dorang datang betulkan meter kat depan pintu..lama gak..pastu we all pun dapatlah tido ngan ada angin hehe tapi hampeh sungguh..i tak dapat lelap mata sampai paginya..now i tgh tunggu kul 9 nak log in system..macam ape ntah..jap gi kalo ngantuk mampus lah..

hm, btw, yesterday evening kami bertiga gi Queensbay..plannya nak tgk Bride Wars..shopping lah jugak..masuk Brand's Outlet mata i terus jatuh cinta kat one pair white shoe..just classic & cute :) k.miza sub beli kaler hitam tapi tato lah my shoes lately banyak gak kaler putih..or silver, black shoes dah jarang 'enter' in my 'wardrobe' kuikui



btw, pasal muvi Bride Wars, biasa saja jalan cerita nya..i kind of hate the ending..and i macam suka tgk kat Perangin more..i think Wild Child lagi best..tapi lagu2 dlm Bride Wars cute..really cute and wedding dress & veil Anne Hathaway mmg cantik, perfect!!dah lama tak tgk bride yang pakai veil jarang yang panjang melabuh but we just nampak so little tiny, tak crowded..cantik!!!!xoxo

So, have to work today..macam tak best je off Saturday but oklah..because i dah ambik annual this Friday..and i hope i dapat off utk Thaippusam on Sunday [so complicated to explain!!] tak sabar nak balik ni...miss little girl of course..and nak buat popia & spagethi hehe can't wait people!!!xoxo

till then..daaa~~~



No comments: