Monday, January 12, 2009

AUSTRALIA

Hai yáll
semalam day off..dah lama plan nak gi tgk muvi ngan kak rieza and eat pizza..finally jadi gak..KZ kata dia tido time g tgk muvi ni..ape punya KZ, kitaorg sampai nanges, dia boleh pulak tido kuikui..so, i love nicole kidman..hugh jackman tak sgt tapi lepas tgk dia dlm muvi ni yeah hahaha..so hot, so sexy hehehe and the passion of Nullah [i tato nama real dia]..very-very touching..patutlah paper ulas banyak pasal dia..mmg hero lah..hehe so sape2 yang tak tgk lagi, sila lah tgk..tak rugi tgk near 3 hours citer ni..best..
star rating 5/5
xoxo

1 comment:

nisa said...

she... best ke australian tu? khani mcm nk tgk... tp mcm takut.. bkn apa.. takut x best... hehe.. kiranya worth buying and watching la ek???