Wednesday, December 10, 2008

this and this

Hai yáll

Selamat Hari Raya aidiladha, belated sket sbb balik kg tak smpt nak update blog hihi

Hm,, penat gak ye bila cuti lama-lama ni hehe maybe bulan ni I keja dari 8.30 till 6.15, penatnya lain..sampai lens pun nak tercabut asyik ngadap computer je huhu

So, today rabu,,cadangnya ngan k.salmi [housemate] pas keja nak g tgk muvi..ntahlah nak tgk citer per..

Either this

or this


macam nak tgk yang atas tu, tapi ntah lah..selalunya I kena tgk citer genre macam wild child tu utk rasa macam best balik...wargh....ok lah,,break pun kejap je nih..

Love,

xoxo

No comments: