Tuesday, December 2, 2008

CHELSEA WHO??????

allo...

Hari Ahad, cuti sekolah memang banyak kenduri… Malam Ahad, I sampai rumah lebih kurang 11 malam. Dah prepare nak tengok game Chelsea vs Arsenal… Sebelum sampai rumah, singgah Tesco beli bantal..hmm, tipah tertipu..tu lah, agaknya ngantuk, bantal RM19.90, I nampak RM9.90..beli 2 bijik lak tu…tak pe lah, I sedapkan hati, bantal mahal, tahan lama sket hehehe..

Kuar Tesco, ingat kan exit terus naik highway Jelutong..rupa-rupanya naik highway pg Batu Feringgi hahaha agak nya Abg Li dah panas hati dah tahu mesti terlepas game Arsenal hee nasib baik Kak Zila ingat lagi jalan.. I??? Jangan harap ler, kalau dah salah jalan…malam pulak tu..memang sumpah tak tahu sesat kat mana… I sempat mandi, sembahyang, tukar bantal&sarung baru haha I msg Abg Li, tak sampai rumah sampai half time game, sebab tunggu feri lama [I told ya, suh naik jambatan, tak nak!]

Well, as everybody knew, "we" won dengan big team,*again* macam we menang dengan MAN U... [we : arsenal].. ahad malam we menang dengan Chelsea pulak hehe owh, sungguh puas hati ini..lantak lah first goal offside pun hehehe yelah nak dapat title BPL tahun ni macam dah jauh sangat, so boleh rasa bangga & puas hati menang dengan MAN U ke CHELSEA hm,, we je paham kan?kan? hee
Malam Sabtu I ada kat Kedah sebab Friday ada kenduri 40 hari selepas wan meninggal…semua balik… owh, malam Sabtu we all pegi Star Parade, ada Sony punya fair..pegi dengan adik beradik lelaki I..ntahlah ape namanya tapi pukul 9pm ada Happy Hour [ape punya nama, macam Happy Meal pulak bunyi]..

I suka tengok balloon tu hihi kalau pink color mesti lagi cumel…


Act, my 2nd bro, Abg Jon nak gi beli handy cam, memang la bersemangat..tapi kesian ler, tak de rezeki sebab model yang dia nak tu dorang buat Happy Hour tu satu malam je, dan dia terlepas..tiga malam berturut-turut dia pegi..tapi nak wat macam mana tak de rezeki huhu cian…

* Yesterday my mum's bady..happy bday mak..dengar citer g enjoy dinner ngan dorang ye isk..
*Btw, tahniah untuk my coursemate kat kolej dulu, Wani yang dah engage ngan long-time boyfriend, - 22/11/2008

*And our family’s friend, Abg Wi yang dah langsung persandingan semalam..dia kapten tentera kat Terendak..so majlis dia ada yang jalan bawah pedang tu..& potong kek pun guna pedang panjang tu…isk..

Hm, little girl bukan main busy mengorat budak-budak yang makan ice cream…ummi dia mana bagi dia makan ice heheh


Tapi yang lawak tu..bila nampak pedang peluk ummi dia tak nak lepas, takut. Pastu menjerit [hobi baru!!!!]


Sape2 yang wonder, nape rambut dia tak panjang2 ntah lah..menurut ummi nya dedulu time ummi dia kecik pun 3 tahun baru rambut panjang..hm, tak merasa lah nak ikat rambut dia buat masa terdekat ni..hm, bercakap pasal rambut..ahad malam ritu i get a new hair-do..rimas tul ngan rambut lama hehe..
ok, gtg..till then!!
xoxo miss_shasha

No comments: