Tuesday, December 23, 2008

AIN SOFIA ROCK!!!!


My mobile ada problem lately nak terima mms..ntah ler nape..so my adik, asyraf ada send 'mms best' ain sofia hehe nak tergelak pulak bila tgk pic ni bila i login dlm web maxis/mms..

Hehehehe..yes, that's my little GIRL..fan kuat Kedah tu hahaha ntah ler mana bapa2 sedara dia dapat spek mata hitam tu muahaha..cuba fokus kat mulut dia hehehe

i miss u dear, so so so much!!!

xoxoxo

2 comments:

anne said...

selamat tahun baru hijrah shasha...happy new year jugak:-)!!!

lama tak masuk sini....wah, layout baru ni...dah maju adik kak anne sorang ni;-)

Anonymous said...

u all tau x, aku yang amek this very99999 cute pitcha...
i'm the brother!!!!!!!
hahahahahahaha..