Sunday, November 16, 2008

Goodbye my dear Ro..


Assalamualaikum and good day to all..

Last Friday, hari last my bestest housemate dekat Penang. Rohaizan bt Ahmad a.k.a Ro.. Dia dapat offer keja Pegawai Kesatria and kena report diri esok... She just a sweet girl and agak surprise dia nak keja macam lasak pulak hehe Memang sedih..pagi Jumaat I keja kul 9, Ro kuar awal utk g office urus pemulangan barang. Bila I bangun dia dah takde, macam sunyi je rumah, bilik I pun dah kosong..tinggal barang2 I je.. Waktu tu ada lah dua tiga titik air mata keluar hee.. Kalau Ro baca posting ni, bukan Sha tak sedih Ro nak pergi kalau Ro tak pernah nampak Sha nanges or sedih..kalau ikutkan dari hari Ro conform nak dapat tu, Sha dah nanges, dalam hati.. U have this big oppurtunity, so you have to go for it. I dah belajar banyak semenjak abang I kahwin,,not everything we have now, will be mine forever... Dulu susah sangat I nak let go something yang I dah sayang, dari kes my mum risau I nak dapat kakak ipar, kes I menangis dua minggu tak nak duduk rumah sewa, hehe memang teruklah.. So, bila Ro nak pergi, berat hati I nak lepas, tapi ini utk masa depan Ro..so tak de nanges pun bila dia pergi because I tak nak nanti I pulak sakit jiwa hahaha balik petang Jumaat, tak de sape kat rumah [i kena biasakan diri lah!!!] memang lah sedih..terbayang Ro selalu berdiri kat tingkap bilik kitaorg...BUT I'm going to be ok..

So for my dear Ro, I wish you a very best of luck and always happy, ok??? I'm going to miss you a lot....
Ini gambar kitaorg keluar makan sempena Ro nak pindah..


**kuang asam tul arsenal, kalah pulak ngan villa semalam..sakitnya hati aku..main macam tak nak skor jek..ref pun macam bangang..aku tak suka mike riley keding tu!!!!!!!!!!!**
xoxo
miss_shasha

No comments: