Monday, November 3, 2008

Finally...

Assalamualaikum..

I terlepas raptai utk my konvo tapi takpe my beloved Dada sanggup tolong ambikkan jubah utk I..tak kisah ler besar gedabak pun..dah tak kisah dah..penat gak travel jauh2 ni..tapi seronok ler, bukan selalu nak travel ngan mak & abah..round KL, dah Abg Jon ada keta sendirik ni, senang sket..pegi rumah sedara yang tak penah kami kenal pun..lepas habis konvo hari Rabu, I tak tunggu ler, terus g ambik gambar family, bagi balik jubah, ambik certificate dari edexcel..terus cabut balik..tak sempat sangat ler nak bergambar ngan kengkawan tapi de juga bergambar time tunngu Dato'Noh sejam tu kan [my bro bengang betul hikss]..banyak gak ler gosip I dengar dari Wani, lama tak jumpa dia.. macam-macam citer kuar dari mulut dia hehe banyak benda rupanya I tato..bukan tak ambik tahu maybe I ni biasa-biasa je, mmg ler kaki gosip tapi dengan my batch biasa-biasa jer..ada yang dengar dah kahwin..ada yang edar kad,,yang ramainya bertunang kot..takpelah dah sampai seru kan...paling terkejut bila Wani bgtau our best friend, Wan dah break ngan awek dia sbb erm, kes curang ler...kesian dia..I ada sms dia tapi tak reply..dia tak datang konvo, exam katanya..hm..takpe lah Wan bunga bukan sekuntum..sabar ler banyak2...
So, ini gambar yang I rasa nak tempek kat sini, banyak lagi gambar tapi rasa mcm over lak kalo letak banyak2..dah ler my bro bgtau baju I macam baju minah kilang..how dare!!!!hish....tapi oklah our konvo..tercapai ler cita-cita lecturer we all nak oir konvo grand kan..hehe bertempat di PICC,,i am so grateful to Allah, finally all KPMSI students doing so so great,,gambattene!!!


posing sebab my bro takut terlupa parking no..haha ape lah..
hehe akhirnya dapat gak bunga besar kuikui
walaupun dapat jubah gedabak..i am ok..tak pe lah..my dad cakap dah cukup kiut dah hahaha

ini adalah hasil kerja my youngest bro, fahmi..habih gelap muka we all heee

ha, ni lah fahmi..susah betul nak senyum..

hehe ni la abg aku..bukan boifrend tau!!!!!!!

tato lah nape, I suka tul gambar ni hehe
I miss my family already esp my little girl,,dia tak ikut gi KL tapi every moment pun asyik igt kat dia..sian my bro pasni raya aji baru balik..tgk gambar je lah..till then,,babai..muaccks...
xoxo

1 comment:

anne said...

Congrats on yr Convo. oooh ada kat KL takde pun nak contact ye...heheh. gurau je. no tel pon takde kan....;-)