Sunday, November 9, 2008

xoxo NOW I can put a very big SMILE at my face hihi xoxo

Assalamualaikum...
Wahai rakyat jelata aka the gooners wahahahaha akhirnya..kita menang, kita menang...[lompat sket..kihkih] seronoknya tak terkata..tak sia-sia I tebalkan muka tengok kat kedai makan, sensorang, tengok dengan pak cik2 yang majoritinya fan MU [mcm biasa]..but resultnya tak macam org jangka eh.. I memang dah get ready nak terima kekalahan..sebab dah lama tak tengok game, teringin sangat nak tengok..lagipun game awal, that's why berani nak turun bawah..kuikui

well, bak kata Zamzahrina, tak sia-sia I turun, mmg berbunga hati I sampai tido malam, sampai sekarang lah hahaha..Semua player main bagus..kesian Almunia kena sepak kat muka, nak save lain pulak dapat..tekpe, takpe, dah lah add time sampai 6 min, mmg ler kuang asam tul ref..[mcm biasa jugak!!!!!!!!!!] ada comment sket kat my laling, fabregas hihi, nape u punya muka comot sangat??even tetap hencem..nak balik muka cam ritu tau...!!

eh, macam kenal je pakcik nih..robbie williams maa..agaknya dia fan ape eh??

hail the young gunners..thank you nasri and the gang..xoxo
Congratulation to all of us,,fan yang loyal tahap cipan...

xoxo

miss_shasha aka arsenal girl =)

2 comments:

Anonymous said...

bOOOOOooooo... :by arep... haha

.shasha. said...

arip dengki..dengki...
wahaha