Wednesday, October 8, 2008

so long..Salam Lebaran~~

Assalamualaikum ..

Salam rindu & salam lebaran..harap tak lambat lagi I nak wish Selamat Hari Raya, maaf di pinta jika sepanjang jadi 'blogger'ni hihi
Lama tak update blog...macam2 benda jadi..before raya asyik berulang alik dari Kedah ke Penang, nasib baik ada Abg Jon, boleh ler datang pick kat Butterworth..sigh..pikir balik penat betul..dekat office busy jgn cakap ler..sampai nak ambik nafas pun tak sempat hihi..
Raya..gembira juga walaupun ada kesedihan di hati [later, I citer why..]..apa2 pun akhirnya we all berjaya juga ambik gambar family..


That's my so-green family on first day raya..yes, I have 5 brothers, one sis in law, my dear parents and my lovely little girl on my lap...mmg amat gembira sebab dapat cuti juga [berhempas pulas cari cuti kuikui] dapat ler 4 hari..ok lah kan??? *missing in this photo our dear sis hihi kat Aussie, my brother fiancee, dia pun ada baju sama ngn kitaorg, Selamat Hari Raya Kak Lin*
Tapi yang paling gumbira mesti lah little girl..even dia demam selesema beberapa hari before raya, ligat gak dia raya..duit raya tak sempat nak amin ngan org dah tarik bawa lari..anak sedara aku sorang ni mmg le ganas..sigh..muka je ayu sket huhu tapi garang wooo..

she is a girl hehe without much hair wahaha irfan[next to her] selalu je kena bantai ngan dia hee Petang raya ketiga, my first bro dah balik kg my sis, so tinggal kitaorg 5 org..berdoyon masuk savvy pegi melantak pizza..



eat.laugh.share hahahaha

Btw,,,,Dalam kegembiraan, terselit juga kesedihan menyelubungi keluarga kami sbb beberapa hari sebelum raya, my dear tok wan passed away..that's why I kerap berulang-alik time puasa..I ada di sisi dia bila nafas terakhir dia, mmg amat sedih kerana cara dia pergi, macam dia tido, maklum pulak beberapa hari nak raya saja.. setiap kali pandang bilik dia, rasa macam dia ada je kat situ..u will be miss dearly..

al-fatihah.....
xoxo
miss_shasha

No comments: