Saturday, October 18, 2008

part ii

last week, erm jumaat oct 11, we all sambut raya kat office..nama je lah sambut raya tapi busy memanjang gak..asyik on call je memanjang, board asyik merah je start raya ke 6 lagi..tension betol..dah lah tu sepanjang minggu lepas asyik aku je kena..huhu..tension..tension.. so, bila wat sambutan raya nih..its a very-very sweet escape hihi sebab i kena ambik gambar..[excuse je lebey wahahaha] seriously kena bercakap non-stop..igt robot ke hape...uiii geramnya!!


**dengar citer ally [my ex-classmate kat kolej] dah bertunang ngan Nan..akhirnya..semoga berbahagia ye yáll..**

xoxo miss_shasha

No comments: