Saturday, October 11, 2008

I AM IN THE AIR~~AYAT AYAT CINTA


Semalam, we all tengok citer ayat-ayat cinta..subhanallah, i mmg tak boleh tinggalkan TV tu..sungguh indah citer tu..tak tahu lah macam mana nak gambarkan..kena tengok sendiri..betapa sucinya pengorbanan isteri..betapa susahnya berpoligami..betapa sakitnya hati bila perlu berkongsi..namun, sebagai seorang muslimah, seorang wanita kini I faham, setiap yang berlaku ada reason + hikmah nya..in case of poligami dalam citer ni, mmg tersentuh dgn cara Aisyah (1st wife) minta Fahri mengahwini Maria (2nd wife),,
Plus, comelnya Aisyah..pandai director pilih pelakon..tengok muka yang di tutup jilbab, dan terus terpaku dengan matanya yang sungguh cantik.. hihi

Ok, I nak cari DVD citer ni.. ape punya Kira, cakap citer ni tak best! Tak reti tul!
ok, see ya!

xoxo
miss_shasha




1 comment:

anne said...

tengok gak! mesti sha dah jatuh cinta dgn fahri ni kan....hahaha, gurau je eh. jgn marah