Sunday, August 3, 2008

Shasha's new update




Assalamualaikum..


That is view from my room here at Penang. Cantik kan? Hihi okay lah sikit, sejuk hati bila balik penat2 hihi tapi rumah Kira + Wani lagi syok, katanya view pantai waaahhh, itu memang sentiasa sejuk je hati I kalo tetiap masa nampak laut hihi

Well, dah seminggu after I stay kat Penang, next week ada one test before we all go live. Mula2 memang macam bingung je, but lama2 sebab dah makin familiar ngan sistem, which is five systems [huhu] ok lah for everybody. Zam boleh pulak wat mistake padahal among us, dia paling cool…wahaha memanglah I banyak gelak since I know budak2 ni…sebab tu I mintak kat Mr Helmi, tempat I kena jauh ngan Zam,,karang tak leh wat keja kuikui

I dapat mentor, sarawakian, Fiorella @ Andrea… I panggil Fiore je, syok dapat dia as my mentor, banyak guide I and she is the one that make me feel a lot easier,,, tapi I banyak bersyukur sebab I can survive setakat ni, ada juga teringat family kat Kedah but my mum pun call tetiap hari then kalo sempat time lunch I call cakap ngan little girl. Ye lah, sementara nak busy kan…kuikui

So, takde pe sangat nak citer, I just nak upload gambar je…I kat Kedah ni, balik weekend lagipun semalam ade kenduri kat kampong… kat Penang I malas nak gi online…. [igtnya nak apply Celcom Broadband, tapi mahal ler,,] So, y’all, doakan I baik2 selalu ye, tolong doakan Sha selalu…

Love,
Miss Shasha
-xoxo-

our very first day at Penang















our very 1st all white party on Wednesday..hihi nice kan???
[[en.helmi buli kitaorg suh wat exercise huhu]]















with my mentor, Fiorella and the happening colleague,Kira

No comments: