Saturday, July 19, 2008

A week after training and away from home..


Hallo...

I kat Seri Iskandar sekarang,,,suma budak2 training kuar, tak kan nak stay sesorang kat MMC tu. Nak balik Kedah, mcam tak larat lak, next week dah nak balik. Plan ny nak surprise kan Lina. I dah sampai kat Seri Iskandar, Deli Planet, dinner, dia call. I cakap I tato I katne, dia pun kelam kabut "K.sha dah kul 10 ni" hihi Tapi yang hampehnya, bila I sampai depan pintu rumah, si Mahiza yang bukak pintu, tak berperasaan langsung (huh!) how dare dia mintak password. Pastu yang si Ina tu ingat orang nak datang beli topup,hampeh hampeh!!! Yang lagi lawak, Anum cakap pipi I cekung wahahahaha ape lah dia tu...tapi Lina macam awkward je nak cakap ngan I mula hihi malu ke? yelah, dah setahun tak jumpa. Nasib baik tak nanges macam Yus. hihi

Btw, talking of my training..I AM SO SO SO SURPRISE OF MYSELF.. Hihi first, I tak nanges (apat tak caya!), I do enjoy and all the friends are so so great! Kitaorg suma 8 orang (lelaki sorang je) Ro,Kira,Wani, kak Rieza, Hema, kak Akma and Zamzuri. my roommates (Ro) pun tengah cari rumah, so insyaallah dia akan join my rumah kat penang nanti. I just hope everything just went well after this. Takut gak keja CSR ni, kalo customer marah2 cane? huhu but our trainer bagus2 hihi En Helmi baru 25 jek (don't you ever think of anything, he is so not available kuikui) but oklah, macam sister and brother lah dia treat kitaorg. Fun lah suma hihii
Tak larat dah nak citer, I upload pic yang kitaorg sempat snap during our first week of training..

we all with miss usha, head of trainer

me,ro and kira

ro and me, (the roommates!)

we all tunngu en.helmi dtg lambat

poser...

Btw, hal UMT tu bukannya taknak pegi (kalau I tak keja lagi, konfom pegi!). Banyak alasan nya, Marketing bukan my 1st choice, lagipun I dah g training, I dah wat keputusan, I reject that offer. I believe in chance, nanti I mesti ada chance, one day kita tak tahu ape nak jadi ngan life kita,kan??and I might surprise again if I can survive my life kat Penang hihi..

xoxo

2 comments:

ro said...

comei gak pic kiter kat dlm blog sha ekh?...hehehe

.shasha. said...

yayaya hehehe mmg ponnn.. sempoi++cun!!!