Friday, July 25, 2008

OUR LAST DAY & MORE

Assalamualaikum.

Today is our last day at Taiping and next week, showtime hihi waaah, ntah lah I tetiap hari berdoa, hopefully I tak kena marah teruk ngan OM bila balik Penang. Gosh..I nak sangat upload gambar g night safari and g tasik taiping, g shopping etc etc heee banyak sangat...tapi kat dalam lab nih karang En Helmi marah lak hihi

Petang jap g Abg Li datang ambik..bleh jumpa little girl !yay! abah bgtau dia tak nak dah bunyi suara bila I call sebab asyik dengar suara je tak nampak muka hihi

Ahad nak g Penang dah huhu wish me all the best..ada rezeki I update bila2 pulak

xoxo

1 comment:

anne said...

oh dah habis course ye? bila start kerja?