Friday, July 4, 2008

missing 'em every second of my life!

Last Wednesday,time I tgh tengok Gossip Girl, Lina call, I dengar riuh rendah, owh,,lupa dorang dah balik college. Seronoknya. Dapat bayangkan Anum yang paling bising;itu tak kena, ini tak kena hihi, Erna asyik kemas barang, Lina kelam kabut gaduh ngan Anum (ini conform, agaknya turun bus pun dah mula bertekak), Mahiza busy sambung wayar Streamyx, Amy diam je tengok dorang and Intan still kat rumah dia (mentang2lah dekat!) I told them, I miss them so so much, and very slowly Lina told me, I miss you too, and diaorg pun sama2 cakap I miss you walaupun Anum macam kena paksa je hihi takpe, I know, she miss me! They are my best girls back in college esp Lina (dia paling banyak nanges time I nak balik internship!), Anum (dia yang paling first baik ngan I), Erna (dia yang paling serius bercakap; maksud I paling matured among them!) and Intan (my dear gossip girl!!). Mahiza ngan Amy join 'group' kitaorg bila kitaorg kena move ke rumah sewa. I spent about three months ngan dorang kat luar.

the best thing Lina and I tahu buat : shopping and posing hihi

Last nite, I call Lina. Suara dia lain, dia cakap dia tido, but I know, something wrong. Then she told me (it's not OK for me to talk here) and I understand why she upset. Bila I upset hal UPU ritu, dia byk support I, so now my turn pulak. I told her, she always have me, wherever I am,,i always her 'big-sis'. I will always stand beside her whatever decision she made, because I know she will do the same thing for me,, it's hard to find a friend like her,, seronok dan sedih sama-sama. Memang orang cakap susah nak cari kawan yang sedih and hepi stay ngan kita, but I think I found one :) I miss them...for every second of my life...

No comments: