Tuesday, July 1, 2008

i heart 'laut'


last weekend i g penang 2 hari berturut2, sape yang kenal i sure paham betapa syoknya i sbb i luuuurrrrve laut hihi swonok :) time gi ngan family kak zila, tgk sunset kat gurney !yay! cantik! then sunday gi keduri kat erm,, area times square yang blum siap tu :) pape lah janji leh tgk laut..im deserve it after ape yang jadi esp the "OTHER" thing tu,, (yang faham je lah!)
psl keja pulak, dah de bayang nak dapat temporary keja! wish me luck guys!

No comments: