Sunday, July 13, 2008

Here we go: 3 weeks at Taiping!!!



I baru pas call Dada. Dia sekarang kat UiTM Segamat. I call bgtahu pasal keja I tu. It brings me to tears when I heard her voice. I miss her!!!! She is my classmate during my final year at college. Dia baik sangat! Terlalu baik untuk I. Kitaorg banyak spend time sama2 study, stay up (dada jenis wat assignment last minute!hihi), makan heee too much things to mention here! Dia ade kembar, jaja. Jaja baik macam dia jugak hihi but Jaja is our junior sebab Jaja enter PIP first. We all plan nak belajar lagi but seems like I out from that 'plan' already. Itulah kita merancang, tuhan je tentukan! Kan???

So, y'all I'm going to Taiping today --> my destination is Telekom Multimedia College at Jalan Lumba Kuda. I'm going to stay there 3 weeks for training. Doakan I tak teruk menangis sebab homesick ok! Hihi I rasa training tu mcm belajar, ade kot cuti weekend, kalo agak dah teruk sgt I balik rumah ler jap hihi and hopefully kat college tu boleh ler wireless, boleh I update my blog everyday!!!!
Love y'all
xoxo

No comments: