Tuesday, June 17, 2008

WAITING....

Tick Tock Tick Tock...
I hate waiting...
I penah cakap kat abah, i hate tunggu orang, i rela orang tunggu I lagi (hihi, I mmg jahat!)
Early this week, I kecut perut sangat2, tengok citer Fasha Sandha jadi jahat tu pun tak tenang, but dah 3 hari berlalu, rasa kecut pun macam dah tak de, Dada pun rasanya dah tak gemuruh hehe but I know, bila harinya tiba and when I dapat call dari Abang Jon, when his name appear on my hp, gosh, butterfly will 'fly' back in my stomach wahahaha
So, what I've been waiting for? Act, I am waiting this for last six months, hehe
Insyaallah, kalo semua berjalan lancar, I akan bgtau on my next post,
Love,
*missShasha*
XOXO

1 comment:

anne said...

wah tunggu apa ni....suspen jer.