Thursday, June 12, 2008

Little girl is sick!


Lepas habih kenduri yang I jadi bridesmaid tu, little girl demam. Mula2 tu agak teruk jugak, i think the day Euro start. Dia asyik nanges je, selesema yang paling teruk, dah ler susah betul nak sumbat ubat kat dia. I think at least perlukan 2 orang untuk bagi dia makan ubat, cerdik girl tu mmg ler banyak akal. So, till today, demam dah okay, cuma flu tu ler, kesian dia, bila nak bernafas macam tersekat je. BUT STILL nak main2, nottie sungguh, asyik nak panjat almari TV ngan sofa. Tu lah part yang tak tahan tu,,,
Get well soon, baby! Muaaccks

No comments: