Sunday, May 11, 2008

Brand new coupe: Ain Sofia banyak songeh!!



ini gambar lil gurl pas bangun tido (pagi session). i tgh google pasal si hleb bedebah tu [read:dia blah gi inter!!] so, tpaksa lah bagi dia wat her favorite hobby right now, 'memunggah barang dari handbag' . brg favorite dia ialah make-up stuff, dia ambik my make-up purse dan bermula lah semuanya.




Ain Sofia : Hepinya I pagi nih hihi


then dia ambik jam i masuk dlm mulut dia. OMG, this girl ni kdg2 wat i gila tau! i pun ambik jam u dr tangan dia: this one thing for sure, dia menjerit dengan kuatnya..see..




geram sungguh! dah, dah jom g mandi!!!!

still marah kat I,,huhu

time minum susu pun marah lagi...

okay, mood dah ok! bye bye nak g umah tok nek huhu qistina + tisya balik yea yea


And look who 'drive' a brand 'new' coupe!


I'll post tomorrow (insyaallah) all the pics on this new brand baby of my bro kuikui

XOXO Byebye

3 comments:

Elylinn said...

kemain lagi dia main alat make up, sok besar mesti suka make up nih, hhihi...

Aizen Nizam said...

salam ziarah.. emm anak siapakah itu..

.shasha. said...

hai aizen nizam!

itu anak sedara shasha. anak abang. cute tak?