Wednesday, April 2, 2008

Andy Roddick: Engaged??

Hi there!

Semalam time maghrib, hujan + kilat. So, abah warn, jgn bukak TV. Kalo nak gak, g bukak TV lama sbb takde Astro, so, kilat pun tak cepat sambar? (Betul ke???Confius tul..) Takpe lah, I stay gak kat ruang tamu tunggu buaian Ain Sofia, (lil gurl tu selalu cpt terkejut). Bila dah reda sket hujan and guruh, I bukak gak TV (I mmg degil sket hihihi).

So, bila I tgk Sport news kat TV9, diaorg citer pasal tennis. And tetiba diaorg bgtau Andy Roddick btunang ngan model swim suit, Sport Ilustrated. Baru 20 tahun!!! Hukhuk..sedeyny robek hati beta. I heart Andy Roddick tau, dah lama dah. Time dia No 1 World dulu, time dia ngan si Mandy Moore dulu lagi. Pastu I pun google le Andy, nak tahu siapakah gerangan pompuan itu. Masyaallah, punya lah seksi (dah nama pun model swim suit!) and I pun terfikir, bape lama I tak google Andy? Sebab kat web bgtau dia dah dating Brooklyn Decker last year. Oh, so ketinggalan... Pompuan tu biasa je (except seksi ler) muka dia not so hot.. Take a look






I think pandangan sisi nampak lg cantik kan?

Wait, I got one more pic hukhukhuk



Selamat berbahagia..my Andy huhu

1 comment:

anne said...

Hi Shasha....

Jgn makan hati ye;-)

(anyway, thanks for reading my bolg)