Wednesday, July 16, 2014

Tikam

Ingatkan,

Bila kita buat baik, tak cari pasal dgn orang
Bila kita jaga bahasa kita
Bila kita jaga aib orang
Bila kita simpan rahsia keburukan seseorang

Ingatkan, masalah macam dekat sekolah kau ckp lain depan aku tapi belakang kau ckp lain dah takde.

Ingatkan, aku dah tak payah lagi nak jumpa orang macam ni

Bila kena kat diri sendiri, terfikir sejenak, naif nya aku hidup dalam dunia penuh manusia kejam ni.

Yang paling sedih bila orang tu mmg baik dgn kau.

Hati ni meronta tanya, kenapa? Motif?

Geram.

Sabar.

Elakkan dari mengeluarkan apa2 kata semasa tengah marah.

Ya allah, ujian ni sedikit saja aku tahu
Tabahkan hati aku


Xoxo

Sunday, March 16, 2014

#RedTourMalaysia

Aku penah janji ngan Zaher, nanti kalo aku beranak pinak sekalipun kalo Taylor Swift datang Malaysia aku nak pegi.
Zaher cakap, dia pun sama.

Hehehe

Aku sebenarnya tak berharap pun Taylor nak datang Malaysia
Entah la sebab apa
Aku igt dia datang ke Singapore time Speak Now Tour pastu aku rasa mcm Malaysia ni bukan negara pilihan kot.

Hahaha

Sekali semasa aku tengah berehat di atas katilku yang empuk itu, aku terbaca RT dari Adibah Noor pasal Taylor Swift datang Malaysia in June 2014

Oh My Freaking God

Jaw drop

Terus bukak website and screen shot instagram tag nama Zaher dengan caption, kau ingat takkkk???

LOL

Mula-mula Zaher cakap nak join
But when the times come aku nak get ready beli tiket, Zaher tak jadik
Takpela, SOLO la jawabnya ye

Hehehe

Aku ingat boleh beli online je
Sekali malam tu aku tengok dia launch kt Rock Corner The Curve
Bapak la, jauh kot
Tapi ada hati nak pegi tu
Siap janji ngan Asyraf tuuu

Besoknya bila aku bangun, aku bukak FB, pergh rupanya geng2 ni siap beratur sejak semalam
Kau gila ke apa
Memang aku tak pegi laaaaa

So pegi Rock Corner KLCC
Orang beratur tak ramai alhamdulillah TAPI semasa dok beratur tu, si cashier dok update, VIP dah habes, Category 2 dah habes, tinggal Free Zone je ;'(

Aku plan nak ambik yg Category 2 mulanya

Time beratur tu, depan belakang aku lelaki
Hehehehehehehehe
Yang depan aku siap pakai tshirt red ok
Yang belakang aku Chinese guy dok emo VIP habes pastu blah je
Oh my, memang wujud la ke-crazy-an fans Taylor Swift

And the tickets sold out in 2 hours!!!!!

Phewww




ok tu je nak cerita

HAHAHAHAHA

xoxo